۱۶ مهر ۱۴۰۵، ۱۵:۴۵

ابعاد آتش‌سوزی در مجتمع تجاری عسلویه بررسی شد

ابعاد آتش‌سوزی در مجتمع تجاری عسلویه بررسی شد

بوشهر- رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با حضور در محل آتش‌سوزی مجتمع‌های تجاری عسلویه، از نزدیک در جریان آخرین اقدامات انجام‌ شده و روند بررسی خسارت‌های این حادثه قرار گرفت.

به گزارش خبرنگار مهر، رئیس سازمان مدیریت بحران کشور، با حضور در محل حادثه از مجتمع‌های تجاری آسیب‌ دیده بازدید کرد و ضمن گفت‌وگو با بازاریان و کسبه، در جریان وضعیت موجود و مسائل و مطالبات آنان قرار گرفت.

فرماندار عسلویه ظهر پنجشنبه در این بازدید گزارشی از روند وقوع حادثه، اقدامات انجام‌ شده برای مهار آتش و همچنین پیگیری‌های صورت‌ گرفته برای حمایت از کسبه و جبران خسارت‌های وارد شده ارائه کرد.

اسکندر پاسالار با اشاره به هماهنگی‌های انجام‌ شده با مدیریت بحران کشور و استان بوشهر اظهار کرد: اقدامات و هماهنگی‌های اولیه برای پیگیری موضوع انجام شده است و در ادامه نیز برای بررسی دقیق‌تر مسائل و مطالبات کسبه، جلسه‌ای با نمایندگان بازاریان برگزار خواهد شد.

پاسالار افزود: تلاش می‌شود با جمع‌بندی مطالبات و بررسی ابعاد خسارت، موضوع از مسیرهای قانونی و در هماهنگی با دستگاه‌های مسئول پیگیری شود.

کد مطلب 6971914

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha